Fotocursussen

Ook dit najaar staat TUINFOTOGRAFIE op het programma!

Best een lastige, tuinfotografie. Want vaak worden tuinfoto’s onoverzichtelijk en verdwaal je in de veelheid aan informatie. In de cursus: “Creatieve tuinfotografie” leer je hoe je sterke en interessante foto’s van tuinen kunt maken. Deze cursus is voor beginners en gevorderden. De cursus: “Kunstzinnige tuinfotografie” is voor gevorderden. In deze cursus gaan we experimenteren met bijzondere technieken.

Afgelopen maanden heb ik deze tuinfotografie-cursussen ook al in verschillende tuinen gegeven. De feedback was erg positief! Klik maar op onderstaande link(en), dan kun je zelf zien en lezen wat de reacties en resultaten waren.

reacties en foto’s creatieve tuinfotografie

reacties en foto’s kunstzinnige tuinfotografie

AGENDA NAJAAR 2018

Dekemastate in Jelsum
kunstzinnige tuinfotografie:
zondagmiddag, 16/9 – 23/9 – 7/10

Tropische kas en Overtuin in Beetsterzwaag
creatieve tuinfotografie:
vrijdagmiddag, 28/9 – 5/1- – 12/10

Dekemastate in Jelsum
De naam Dekema is afkomstig uit de 16e eeuw toen een familie met deze naam de State bewoonde. De tuin bij de State is aangelegd in oude stijl. Er zijn bloemenborders, een boomgaard, een kas en een snijbloementuin.
Via een wandeling over het schelpenpad door de tuin kun je ook langs de Singel door het oude bos.


Tropische kassen en Overtuin in Beetsterzwaag
Het historische  kassencomplex is onderdeel van de Overtuin behorende bij het Lycklamahûs. Jonkheer Lycklama à Nijeholt liet zijn tuinmannen hier groenten en fruit kweken én tropische planten. De oudste kas is van 1869. Dit is een druivenkas volgens lessenaarsmodel. Het terrein van de Tropische Kas is fraai aangekleed met fleurige borders en een grote kuipplantencollectie. Een mooie locatie voor alle vormen van fotografie!

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018