Fotocursussen

Dit voorjaar en deze zomer staat TUINFOTOGRAFIE op het programma! Best een lastige, tuinfotografie. Want vaak worden tuinfoto’s onoverzichtelijk en verdwaal je in de veelheid aan informatie. In de cursus: “Creatieve tuinfotografie” leer je hoe je sterke en interessante foto’s van tuinen kunt maken. Deze cursus is voor beginners en gevorderden. De cursus: “Kunstzinnige tuinfotografie” is voor gevorderden. In deze cursus gaan we experimenteren met bijzondere technieken.

Beide cursussen worden aangeboden in verschillende  tuinen in Friesland.

Agenda voorjaar/zomer 2018
Artuin
creatieve tuinfotografie 11/5 – 18/5 – 25/5
kunstzinnige tuinfotografie 15/6 – 22/6 – 29/6
Dekemastate
creatieve tuinfotografie 21/6 – 28/6 – 5/7
kunstzinnige tuinfotografie 27/5 – 3/6 – 10/6

Artuin in Oudwoude
Artuin is een tuin rondom een kop-romp boerderij. De tuin is ingedeeld volgens de structuur van het oude boerenerf. Ieder seizoen is het genieten van de grote structuren , maar de wisselende details zijn de slagroom op het toetje! Bloembollen in april, bloesem in mei, rozen in juni, bloeiende borders in juli en vanaf augustus grassen en de fruitoogst. En altijd blijft het spannend wat de weergoden beslissen…..

Dekemastate in Jelsum
De naam Dekema is afkomstig uit de 16e eeuw toen een familie met deze naam de State bewoonde. De tuin bij de State is aangelegd in oude stijl. Er zijn bloemenborders, een boomgaard, een kas en een snijbloementuin.
Via een wandeling over het schelpenpad door de tuin kun je ook langs de Singel door het oude bos.

 

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018