ONLINE LESSEN MINDFUL FOTOGRAFEREN

Zoek je naar een manier om te ontspannen? En wil je dat lekker thuis doen, in je eigen tijd en op jouw eigen manier? Wellicht is de online fotocursus mindful fotograferen dan iets voor jou! Verleg je aandacht van "doen' naar "zijn" en fotografeer  naar aanleiding van inspirerende opdrachten. Geniet vooral van dit proces! De online lessen zijn bedoeld voor iedereen, die het rustig aan wil of moet doen. Het kan zijn, dat je gewoon lekker ontspannen wilt fotograferen omdat je dat fijn vindt. Het kan ook zijn, dat je overspannen bent, een burn-out of een ziekte hebt waardoor je niet meer over zoveel energie beschikt. Fotografeer in je eigen tempo en besef dat je niks hoeft te presteren. Het gaat erom dat je lekker ongedwongen bezig bent met je camera.
Nieuwsgierig? Vraag een gratis proefles aan. Daarna kun je een abonnement nemen. Je bepaalt zelf, wanneer je de opdrachten maakt.
Je kunt op ieder gewenst moment instappen.
Wellicht vind je het leuk, om je foto's te delen. Dat kan! Op Facebook is een besloten groep voor deelnemers aan de lessen mindful fotograferen.

proef groot bestand

Natuurlijk kun je ook altijd een email sturen, als je een persoonlijke vraag of opmerking hebt.

 

Activiteit


Online lessen mindful fotograferen

Voor wie


Voor iedereen die lekker thuis op zijn of haar eigen tijd in alle rust wil fotograferen. Kijk voor meer informatie ook op www.mindful-fotograferen.nl

Wanneer


Waar je zelf de voorkeur aan geeft

Locatie


Waar je zelf wilt, bij voorkeur in de natuur

Kosten


Gratis proefles.
Je kunt daarna kiezen voor verschillende abonnementen:
€ 15,00 per maand
€ 40,00 per kwartaal
€ 75,00 per half jaar
€ 140,00 per jaar
Je krijgt bij ieder abonnement wekelijks 2 opdrachtkaarten per mail toegestuurd. Op deze opdrachtkaarten vind je een oefening om "uit het hoofd te komen" en een inspirerende foto-opdracht. Het abonnement kun je telkens minimaal 2 weken voor het verstrijken van de abonnementsperiode per email opzeggen. Zonder opzegging wordt het abonnement automatisch verlengd.

Contact

info@az-fotografie.nl | Rijksweg 112 Jirnsum | KVK: 01083499


Alle beelden op deze site zijn auteurs rechterlijk beschermd. © AZ-Fotografie 1999-2018